Werkwijze Core Media en Design

Een goed begin is het halve werk. Daar is de werkwijze van Core Media en Design dan ook op gebaseerd. Afhankelijk van jouw hulpvraag doorloop ik graag het hele traject maar dat is natuurlijk geen verplichting.

Als ondernemer wil je dat je online uitingen effectief zijn. Om dit te bereiken is het dus goed om daar over na te denken. De tijd die je besteedt aan het helder en scherp formuleren van je (online) doelstellingen draagt bij aan je (online) succes als ondernemer. Het werken met een stappenplan kan je hier bij helpen.

Stappenplan werkwijze Core Media en Design

Kennismaking

De eerste stap is onze kennismaking. Graag spreek ik vrijblijvend met je af om elkaar te leren kennen. Communicatie bestaat uit meer dan woorden op “papier”. Jouw uitstraling, de manier waarop je praat en de gebaren die je daarbij maakt bepalen ook wie jij bent. Ook die eigenschappen zouden in jouw online aanwezigheid naar voren moeten komen. Om jou dus goed van dienst te kunnen zijn leer ik je dus graag eerst wat beter kennen.

Doelstelling helder en scherp krijgen

Zoals op de welkomstpagina al aangegeven helpen de zes W vragen (wie, waar, wat, wanneer, waarom en op welke manier) bij het formuleren van je doelstellingen. Ook is het belangrijk om na te denken over wat je online wil uitstralen. Vergeet niet dat jouw online aanwezigheid deel uit maakt van het visitekaartje van je bedrijf.

Rapport en advies

Ons kennismakingsgesprek heeft duidelijkheid gegeven over wie je bent en wat jouw wensen zijn. Om te zien of deze overeen komen met hoe jij privé en/of zakelijk online aanwezig bent ga ik graag verder op onderzoek uit. Ik kijk hierbij niet alleen naar de website en Social Media maar ga ook flink met Google aan de slag. Je ontvangt van mij een uitgebreid rapport en advies.

Bespreking rapport en advies

Na 2 of 3 dagen (zodat je het kunt laten bezinken) plannen we een afspraak in. In dat gesprek bespreken we mijn rapport en advies. Wat vind je er van en zijn jouw wensen nog hetzelfde. Hier komt een stappenplan uit voort, hoe kun je jouw online aanwezigheid naar een hoger plan te tillen. Het kan zijn dat je volledig zelf aan de slag gaat, ik kan misschien nog iets voor je betekenen of misschien is zelfs beter om (ook) met een andere partij aan de slag te gaan.

plaatje werkwijze van idee naar plan en actie

Vervolgopdracht

Afhankelijk van jouw wensen volgt er eventueel een vervolgopdracht. Dan gaan we weer een nieuwe overeenkomst met duidelijke afspraken aan.

Nieuwsgierig naar nog meer informatie? Bekijk dan de verschillende diensten. Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen viahet contactformulier of bellen (zie linksonder).