Aanbod van Core Media en Design

Het aanbod, de standaard diensten:

Core Media en Design biedt een aantal standaard diensten aan maar als echte partner pas ik mij natuurlijk graag aan jouw wensen aan. Ook voor offline teksten en vertalingen ben ik beschikbaar.

Kan ik iets zelf niet of zijn anderen daar beter in dan halen we hen er bij of verwijs ik je graag door. Jouw wensen en succes gaan echt boven de verschillende diensten die ik je kan bieden!

Kennismakingsgesprek

Een eerste oriënterend kennismakingsgesprek vind ik belangrijk en is natuurlijk altijd vrijblijvend. Hier trek ik ook ruim de tijd voor uit. Het gaat erom dat ik jouw passie, voor wat je doet, kan proeven. Pas dan wordt duidelijk waar jouw echte wensen en behoeftes liggen. Dit doe ik graag persoonlijk onder het genot van een kop koffie of thee.

Plaatje van een koffiemachine, verschillende soorten koffie verschillende soorten diensten

Gratis Online Quickscan

Bijna iedereen is online te vinden, persoonlijk en/of zakelijk. Wat kan ik over jou en/of jouw onderneming online vinden? Lees meer ….

Online Visibility Scan

Bij een bestaande onderneming vind ik het belangrijk om te beginnen met een Online Visibility Scan. Waar kom ik jouw onderneming online tegen en op wat voor manier? Lees meer ….

(Web)teksten

Of je nu tekst nodig hebt voor je website of ergens anders voor, als de kwaliteit en leesbaarheid niet kloppen bereik je geen succes. Teksten zijn ook niet automatisch uitwisselbaar, er zijn grote verschillen tussen informatieve en commerciële teksten en ook de opmaak verschilt.

Bij Core Media en Design kun je terecht voor advies, het controleren, het schrijven en herschrijven van allerlei soorten teksten. Neem gerust contact op om je wensen te bespreken.

Vertalingen

Graag help ik jou ook met het vertalen van teksten. Of het nu gaat om jouw website, productinformatie over producten in je webwinkel, een artikel of handleiding.

Vertalingen zijn mogelijk van het Engels, Duits en Zweeds naar het Nederlands en van het Nederlands, Duits of Zweeds naar het Engels.

Websites

Of het nu gaat om advies over, de beoordeling van of het bouwen van websites je kunt bij Core Media en Design terecht. Zelf bouw ik eenvoudige websites met WordPress.

Blijkt tijdens onze kennismaking dat een andere partij beter bij jouw wensen past dan breng ik je graag met hen in contact. Eerlijk is eerlijk, mijn talenten liggen eerder bij het begeleiden en de inhoud dan het technische werk achter de schermen.

Wat een website kost is altijd afhankelijk van jouw wensen. Weet je wel dat je iets met je website zou moeten doen maar twijfel over het hoe en wat? Graag ga ik met je in gesprek om te bekijken wat jouw wensen zijn en ik geef je dan een open en eerlijk advies over de verschillende mogelijkheden.

Social Media

Core Media en Design adviseert en helpt je graag met het inrichten van een kanaal dat je nog niet gebruikt. Ook ken ik partijen die je kunnen helpen met het bijhouden of het opzetten van een marketingplan.

Sociale Media logo's op telefoon

Training en coaching

Wil je zelf jouw eigen WordPress website bouwen? Maar heb je behoefte aan een workshop of training?
Heb je vragen over (telefonisch) klantcontact en klachtenafhandeling ook dan deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou. Graag maak ik een afspraak om je wensen te bespreken!

Wil je meer weten over mijn achtergrond lees dan verder op Over Core Media en Design.

Heb je genoeg gelezen neem dan contact of bel mij via het telefoonnummer linksonder.