Over Core Media en Design

Het visitekaartje van Core Media en Design

Op jouw visitekaartje staat meestal jouw functie en contactgegevens. Deze pagina is het visitekaartje van Core Media en Design.

Core Media en Design bestaat sinds 2016 en is opgericht door mij Vincent Coonen.

De naam

De naam Core Media en Design is tot stand gekomen door verschillende dingen te combineren.

“Core” komt niet zoals je misschien verwacht van het Engelstalige “Core Business” maar is een samentrekking van de eerste 2 letters van mijn achternaam en de achternaam van mijn vrouw.

“Media en design” is ook een soort van samentrekking. Ik zelf ben bezig met online media en schrijf, redigeer en vertaaal (web)teksten. Mijn Zweedse vrouw blogt en maakt en ontwerpt sieraden (vooral zilver).

Logo Core Media en Design
Ook het logo is weer een samenwerking, mijn idee is door onze dochter uitgewerkt en daarna professioneel opgemaakt. Op een donkere achtergrond zijn de letters in het wit.

 

Achterkant visitekaartje Core Media en Design
Voorkant visitekaartje Core Media en Design

 

Missie en visie

Core Media en Design wil een partner zijn voor ZZP’ers en kleinere MKB’ers op het gebied van online aanwezigheid.

Een website en ook Social Media pagina’s worden bij de start door de ZZP’er wel ontwikkelt maar nog al te vaak kom ik websites tegen die niet bij de tijd zijn. De reactie die ik vaak krijg als ik de ondernemer daar op aanspreek is dat ze er geen tijd voor hebben of dat de kosten bij uitbesteden zo hoog zijn.

Door online niet met de ontwikkelingen mee te gaan loop je het risico dat je potentiële klanten laat lopen. Ik ga graag met jou op ontdekkingsreis. Wie ben je en waar sta je voor? Ik wil de passie proeven zodat je dit ook online uitstraalt. Het is mijn missie om jou te helpen jouw online aanwezigheid naar een hoger plan te tillen.

Werkwijze

Iedere dienstverlener werkt op zijn eigen manier. Over het algemeen werk ik volgens deze werkwijze.

Nieuwsgierig geworden naar wat Core Media en Design voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.