Website Core Media en Design live

Na een flinke voorbereiding is per vandaag de website van Core Media en Design live.

Online aanwezigheid creëren is niet moeilijk maar zonder plan en/of er regelmatig mee bezig zijn zal het nooit een succes worden. Vandaag is de website live gegaan maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor verbetering. Meer ervaring en studie helpen niet alleen mijn website te verbeteren maar ook die van u.

Core Media en Design

Met Core Media en Design biedt ik u de mogelijkheid om samen op ontdekkigsreis te gaan. Samen gaan we op zoek naar wie u bent, waar u vandaan komt, waar u met uw onderneming voor staat en waar u naar toe wilt. Daarna kijken we of u dat wat u tijdens de kennismaking vertelt hebt ook daadwerkelijk en effectief online uitstraalt. Aan de hand van die informatie gaan we weer om de tafel zitten en plannen maken voor de volgende stappen.

Waar die volgende stappen uit zullen bestaan is moeilijk aan te geven want dat zal altijd per ondernemer verschillen. Het doel van die stappen is om uiteindelijk te komen tot een online aanwezigheid die klopt en bij u past. Klantgerichte communicatie in een mooi jasje en op die plekken waar uw doelgroep zich bevindt. Geen Sociale Media om de Sociale Media en geen marketing campagnes omdat iedereen zegt dat dit tegenwoordig echt wel moet.

Samen op pad, op weg naar een online uitstraling voor u waar u zich prettig bij voelt. Het bijhouden van uw aanwezigheid wordt dan ook veel minder iets wat tijd vraagt als u het al druk genoeg hebt, het wordt veel meer even ontspannen met iets anders bezig zijn. Blijft u daar tegen op zien dan bestaat er altijd ook de mogelijkheid dat ik daar een handje bij kan helpen.

Core Media en Design, uw partner voor uw online aanwezigheid!

Nieuwsgierig geworden? Voor contactgegevens verwijs ik u naar de contactpagina.

Facebook