Wie is Vincent Coonen

Mijn naam is Vincent Coonen (1965) en woon in en werk vanuit Almere. Ik zie mijzelf als dienstverlener pur sang. Door de jaren heen heb ik gewerkt in de horeca, het callcenter van een luchtvaartmaatschappij en in de energiewereld. Soms was het contact met de klant directer, soms speelde ik mijn rol wat meer op de achtergrond maar altijd draaide de klant.

Foto Vincent Coonen van Core Media en Design Almere

Waar sta ik voor?

Ik sta voor een directheid, openheid en eerlijkheid, zowel privé als zakelijk. Daar voel ik mij het beste bij. Kritiek is wat mij betreft altijd opbouwend bedoeld. Je bent nooit te oud om te leren maar als je niet weet wat je fout doet kun je er ook niets van leren.

Waar kom ik vandaan?

Door mijn hele carrière heen is luisteren naar de klant belangrijk geweest en ik ben er achter gekomen dat ik daar goed in ben. Ik hoor niet alleen wat er gezegd wordt, ik ben ook in staat om op een achterliggende vraag in te spelen.

Helaas is er bij mij in 2011 een “goedaardige” tumor in mijn hoofd ontdekt en daardoor ben ik nu eenzijdig doof. hierdoor kan ik geen geluiden meer filteren en dat is best lastig in grote open ruimtes. Dat is dan ook de reden dat ik op zoek ben gegaan naar mijzelf. Wie ben ik, wat vind ik leuk en bij wat voor werk heb ik van die doofheid geen last.

Wat ik in al mijn functies leuk heb gevonden was het analyseren van situaties, het coachen en trainen van collega’s maar vooral tevreden klanten. Na een tijdje zoekende te zijn geweest heb ik eind 2016 en begin 2017 verschillende workshops en 3 NCOI trainingen gevolgd:

  • Schrijven voor het web
  • Webredactie
  • Commercieel en creatief schrijven

Die ervaring, kennis en trainingen combineer ik nu in Core Media en Design.

Wat doe ik nog meer

Naast mijn gezin en Core Media en Design vind ik het belangrijk om iets terug te geven aan/betrokken te zijn bij de maatschappij. Al vanaf mijn 18de doe ik met tussenpozen dus ook vrijwilligerswerk.

Na de ontdekking van mijn tumor ben ik lid en al snel en bestuurslid van de patintenvereniging geworden. Sinds begin 2016 ben ik de voorzitter van de vereniging. In 2017 ben ik namens onze vereniging betrokken geweest bij de oprichting een stichting waarin meerdere kleinere patiënten verenigingen samenwerken.

Meer informatie over mijn werkverleden vind je op mijn persoonlijke LinkedIn profiel

Wil je nog meer van me weten? Aarzel dan niet en neem contact met me op.