Advies van Core Media en Design

Soms is het lastig om keuzes te maken en ben je eigenlijk alleen maar op zoek naar advies. Ook hiervoor kun je bij Core Media en Design terecht.

Wat voor soort advies geeft Core Media en Design

Advies is er in vele soorten en maten, jouw behoefte bepaald. Waar je behoefte ligt bespreken we in een kennismakingsgesprek. Je kunt onder andere denken aan:

  • Een gesprek om jouw verhaal helder te krijgen zodat je daarna zelf weer verder kunt;
  • Een uitgebreide Online Visibility Scan om te bepalen waar je staat, je ontvangt een uitgebreid rapport met adviezen;
  • Je wilt als ZZP’er gaan starten, je hebt een idee en misschien al een ondernemingsplan. Hoe pak je online aanwezigheid aan, wat zijn de opties maar moet dat ook allemaal?
  • Je wilt een nieuwe website laten bouwen en hebt meerdere offertes gevraagd of al gekregen. Welke past het beste bij jou en jouw bedrijf?
  • Technisch is jouw website in orde maar die inhoud. Je vraagt je af of jouw teksten actief en klantgericht zijn;
  • Social Media, gebruik je wat bij je past en gebruik je dat goed?
  • .

Is dit advies echt vrijblijvend?

Ja, adviezen van Core Media en Design zijn altijd vrijblijvend, open en eerlijk! Gratis zijn ze (meestal) niet, over de kosten hebben we het tijdens de kennismaking en je ontvangt altijd eerst een offerte op maat. Wat je dan met die offerte doet is aan jou.

Blijkt uit dit advies dat je nog wat stappen kunt zetten dan verplicht je dat niet tot meer. Of je zelf met dit advies aan de slag gaat (vaak kan dit prima), je een vervolgopdracht aan mij of iemand anders geeft of er helemaal niets mee doet, de keuze is aan jou.

Waarom op deze manier?

Voordat ik mij zelf op online aanwezigheid richtte merkte ik dat andere partijen vaak werken volgens het principe “u vraagt en wij draaien”. Jij zegt wat je hebben wil, je krijgt een offerte en daar ga je mee akkoord of niet. Zelden heb ik het gevoel gehad dat er met mij werd meegedacht, het ging vooral om het verkopen.

Deze manier van werken keur ik niet direct af maar die past niet bij mij. Als je mij om advies vraagt werk ik graag met je samen. Ik vind echter wel dat je altijd en van het ene moment op het andere, moet kunnen besluiten met iemand anders te gaan samenwerken.

Plaatje Advies van Core Media en Design

Kun jij vrijblijvend onafhankelijk advies gebruiken, aarzel niet en neem gewoon contact op. Er zijn geen domme vragen en de kennismaking is gratis.